onsdag, maj 06, 2009

28 april i San Diego

Tisdag 28 april
Tisdagen den 28 april 2009 förlovade vi oss:D Vi var vid ett ställe som heter Point Loma i San Diego. Point Loma är ett område med fin utsikt över vattnet och en stor militärbas. Solen sken och det var lagomt varmt, blåste litegrann. Fredriks syster var med, helt ovetandes om förlovningen, och fick agera fotograf vid detta speciella tillfälle. Supermysigt! Det känns alldeles underbart. Ingen, inte ens våra familjer, visste om detta. Jag är så nöjd över att jag lyckats hålla det hemligt. Dock misslyckades jag med detta genom att vi klantigt nog la in en bild där våra ringar syntes klart och tydligt, typiskt!=). Men nu vet ni!=) Nu är det offentliggjort!=) Bilden där ringarna syns har alltså inget med förlovningen att göra, bara så ni vet.

Point Loma är ett ställe jag rekommenderar starkt, det var så otroligt fint där. Nära havet och man kunde komma nära klipporna där vågorna slog emot, det var så häftigt.

På kvällen åt vi på restaurang, italienskt. Det var riktigt gott, åt en stor pizza, orkade halva så jag fick ta med resten hem. Pizzan serverades färdigskuren vilket innebar att man kunde äta den med händerna, men svensk som jag är så vart det kniv och gaffel. Det var våran förlovningsmiddag. Efter alla ätit klart, vart det en visit på Krispy Kreme, ett ställe som bara säljer munkar. Där kunde man även se hur de tillverkades..=) Vilket man kanske inte alltid vill se, med tanke på hur gott det är med munkar. Jag vill inte alltid veta hur mycket fett och hur mycket glasyr det är på dem, men det var häftigt att se.


En staty i Point Loma, han symboliserar något som jag inte minns..

Den gamla fyren, där fyrvaktaren och hans familj bodde

En bild på oss sittandes med ryggen mot havet

Ringarna=)

Vi vid klipporna

En till liten bild på oss i samband med vår förlovning:)

End of story

Tillbaka till dagens datum 6 maj: Hemresan gick bra, vi landade imorse, så nu känner jag mig extremt trött, ska försöka hålla mig vaken några timmar till, ska bli oerhört spännande att jobba kväll imorrn=) Idag har jag packat ur väskorna, tvättat och Fredrik har jobbat.

Over and out!

3 kommentarer:

Lina sa...

haha jag såg bilden ;) sååå underbart!!!! grattiskramar!

Marcus sa...

Jättegrattis! Så kul för Dig!
Roligt att resan blev så lyckad. Har följt bloggen med spänning...
Kramar

Camilla sa...

Jättekul att fått följa med på eren resa :) Jag hade oxå minsann märkt ringarna på fondue bilderna:D Gud va kul. Ett stort grattis till er. Kramisar