torsdag, maj 10, 2007

Reflektion...

läste om en kvinna i 70 års åldern som anmält sin bil stulen. Ja det är väl inget konstigt med det. Men det konstiga är att hon parkerat den i centrala stan och sedan då hon skulle fara hem fanns inte bilen där hon parkerat den, hon anmälden den som stulen och nån timma efter hittades bilen på ett annat ställe i centrala stan. Nu till det konstiga med hela historien, bilen var låst då den försvann och låst då den hittades....min egen tanke kring det är att antingen hade den eventuelle tjuven en nyckel till bilen eller så hade den äldre kvinnan helt enkelt glömt var hon parkerade bilen....jag vill inte döma, utan bara en tanke....glömma kan vem som helst göra..men lite mystiskt är det att en bil kan förflyttas och fortfarande vara låst då den hittas...om den nu vart stulen??
Vad säger ni?

Hela artikeln kan ni läsa här.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lite nyfiken blir man ju på bilmodell, för kanhända är det någon som busar med henne? Rykten säger att vissa bilmodeller är enklare än andra att bryta sig in i - med en nyckel till liknande bilmodell.
Eller så är stackarn lite lite snurrig...

Camilla sa...

Anja, jo tanken slog mej ocks¨å efter jag skrivit inlägget att de kan vara så som du skriver, men jag tyclte de va lite mystiskt på ett lustigt sätt=)