lördag, september 01, 2007

From Holland?

..No,I'm from sweden
-Ah, Sverige, tjena tjena!
Ja ungefär sådärm kunde det låta då man gick längs gatorna å alla dessa försäljare i Turkiet.

För att sammanfatta veckan i Turkiet behövs egentligen bara 3 ord: Varmt, Pool och Skoj! Men jag kan skriva lite mera tydligare, =) VI har haft det jättebra därnere, solen ha visat sig hela veckan, vart 47-49 grader i skuggan, alltså emellanåt över 50 grader i solen *pjuh* På dagarna låg vi mest och lapade sol vid poolen, blev ganska många dopp för att svalka sig mellan varven, kan jag säga. =) Och hotellet vi bodde var grymt bra, vi trodde eller emma va inställd på att det skulle bli ett hotell me typ ingenting på, men så vart det inte, så vi är nöjda. Hotellet kan ni läsa om här. Träffade på en del människor som vi umgicks med under veckan som också bodde på hotellet...En båttur hann vi med också, det var skoj, härligt att ligga på en båt och sola och sen få hoppa i havet från båten...Men jag fick inte så några delfiner som utlovats, men jag är nöjd ändå=)
Som sagt, Turkiet var bra och vi hade skoj, men alltid lika skönt att komma hem igen, få äta "vanlig" mat, sova i sin egen säng, sätta på vattenkranen utan att allt vatten sprutar rakt på en, eller hur Emma? =)
Men lite skillnad i temperatur var det, vi lämnade Marmaris i 45 graders värme kanske, kom hem igårkväll, då var de bara 5 grader varmt ute..*burr*

Avslutar med några bilder från Turkiet

Strandpromenaden, på väg till Gamla stan/Bar street

Helhetsbild av stranden av Marmaris, taget från båtturen vi var på


Ett av många stopp på båtturen, där man fick hoppa i och bada från båten, direkt i havet, härligt!


Till sist, det här var några tjejer som vi lärde känna på hotellet, som vi umgicks med litegranna, trevligt:)

Inga kommentarer: