tisdag, januari 23, 2007

Tvångstankar...

...jag såg ett program på TV igår som handlade om människor med olika problem med tvångstankar och jag insåg att vissa grejer som sades stämde in på mig. Så jag måste väl erkänna att lite tvångsmässiga tankar har jag nog, som till exempel att jag inte klarar av att skåpdörrar står öppna, lr lådor inte är helt stängda, då måst jag direkt stänga dom. Och sen kan jag inte ha ojämnt antal av något, i prinicip, låt säga att det är 3 burkar champinkoner flör 10 kr, så måste jag köpa 6 för 20 istället, bara för att få jämnt antal, måste köpa 4 bananer istället för tre osv....knasigt va? Jag är nog en lite halvgalen person ändå...men låt mig säga att dessa tvångstankar jag har inte är något jag lider av....och är inte heller så extrema=) Ett bevis på att jag måste ha jämnt, är idag då jag skulle lamporna i fönstret i köket, då hade en lampa gått sönder, så nu kan ja inte ha dom tänt för de ser så knasigt med bara en lampa tänd....jaja nåväl, det är som det är, jag överlever nog

Äntligen har vintern å kylan hittat hit, -19 imorse, kanske inte var riktigt så härligt att gå till bussen då, men klär man sig ordentligt så...=) Snön är här iaf och jag är nöjd, nu vill jag bara ut i backen och åka lite snowboard så skulle jag bli ännu nöjdare...=)

I valet å kvalet är jag också, vilken tårta ska jag göra? vanlig gräddtårta, chokladtårta eller marängtårta? Hmm, tåls att funderas över....skulle vara kul med nå nytt samtidigt som det är så bekvämt att bara göra det vanliga...=)

Blip Blap Blop!

Ett sista ord:
"För att visa att man inte alls vart rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig"
(allas vår egen Nalle puh har myntat detta)

Inga kommentarer: