lördag, oktober 24, 2009

Lördag

..Igår hade vi besök av Pontus och Malin, mycket trevlig kväll. Vi åt gott och spelade spel. Jag introducerade dem till Dot, kortspelet som ingen här känner till, undrar varför?;) Och sen vart det Pictionary, dock valde vi att köra vår egen version av det, genom att man fick välja om man ville rita eller göra en charad. I vanliga fall ritar man bara i det spelet. Jag är sämst på charader, och rita vet jag inte heller om jag kan, iallafall inte under tidspress. Känns som hjärnan ligger flera steg före handen då jag ritar och det blir knasigt. Men men kul var det iallafall.

Vädret fortsätter vara grått och trist, lite sol skulle pigga upp. Fast nu går vi mot vinter och mörkare tider i några månader. Detta på minde mig om att det är dags att vrida tillbaka klockan inatt, till vintertid. Förr hade jag väldiga problem med att komma ihåg när man skulle vrida fram klockan och vrida tillbaka den. Jag lärde mig då ett knep; "På hösten ställer man in utemöblerna och på våren/sommaren ställer man fram utemöblerna". Det var någon tidning som hade skrivit så..så nu kan jag det:)

Jag har ju varit på hemligt uppdrag i veckan, 2 ggr, men än så länge så väljer jag att hålla det för mig själv och kanske i sinom tid får ni kära läsare ta del av hemligheten om än något krypterat även då...;) Närå, men ni får ge er till tåls helt enkelt...

Ha en fortsatt trevlig helg allihopa!

2 kommentarer:

Marcus sa...

Tänk på att vi inte har så stort tålamod :P

lina sa...

åå jag håller med föregående talare!! Försök att tala i klarspråk :P