tisdag, april 14, 2009

I'm Back...

Blogg pausen är över. Och påsken är även den slut för denna gången. Jag och Fredrik har varit hemma hos mina föräldrar i Övik och firat påsk, en helt underbar sådan!=) Känns så härligt att ha fått spenderat lite tid med mamma och co utan att känna nån stress. Vi har shoppat lite på Fjällräven, spelat spel, umgåtts, bakat sushi och haft det superskoj. Vi hann även med att fira emma på hennes födelsedag, av oss och Camilla fick hon ett gigantiskt stort påskägg=) En dag i Solberg hanns med i goda vänners lag också, mycket trevligt! Vädret var perfekt och solen sken och backen var bra, eller ja iaf från början, på slutet vart det inte riktigt så bra glid i backen. Jag åkte slalom för första gången på kanske 8-10 år, det var en lite annorlunda känsla, men oj så kul det var! Så hädanefter kommer jag nog alternera mellan slalom och snowboard;).

Jag hann även med att spela lite Guitar Hero och Rockband, testade på trummor men förstår nu varför jag aldrig kommer kunna spela trummor, har ju noll taktkänsla, tycker gitarren är nog svår. Hur kul känns det då man har en lillebror som klarar guitar hero på expertnivå medans man själv är och harvar på nybörjarnivån och r glad över att man klarar att ta sig igenom en låt:D. Men det är skoj att spela.

Lite mys med katterna hanns med också, det är så gosiga de där småstora liven. Det känns trist att inte kunna ha de härnere i lägenheten, men det har de bättre hemma hos mamma där det finns rum för att vara ute och leka. Dock har de blivit lite småtjockisar, men det är bara gulligt. Jag saknar dem, får träffa dem i juni igen, så jag ska nog klara mig:D.

Jag råkade plocka med mig en förkylning hemifrån Norrland som jag nu kämpar med att råda bot på, så på träningsfronten ser det inte så bra ut just nu, några dagar framöver, typiskt! Men men, får träna ännu hårdare efteråt jag vunnit kampen mot förkylningen;)

Igår kom vi tillbaka så idag har jag tvättat och tömt alla resväskor och sådär, känns skönt att göra bort det på en gång, slipper man se dem stå ouppackade. Rätt smidigt då allt som var i skulle tvättas;).

Näe, nu ska jag spela lite Betapet (alfapet på nätet), fick lite blodad tand då jag var hemma nu över påsk, då vi spelade en hel del alfapet, det är ju skoj! Och förr brukade jag spela betapet jättemycket med en klasskompis då jag bodde i Umeå, kanske måste återuppta det, vad säger du Sandra?:D

En liten rapport var det här, på återseende!

2 kommentarer:

Sabina sa...

Betapet spela ja me...=)

Sandra sa...

Låter som ni haft de bra hemma =)

Ååå Betapet hade jag typ glömt bort! De måste helt klart återupptas, vi får spela någon dag framöver.

Sköt om dej!
KRAM!