onsdag, april 29, 2009

24-25 april i San diego...update!

En update om dagar som varit.

Fredag 24 april
Vi kom fram torsdagen 23 april så på fredagen 24 april ägnade vi åt en liten upptäcktsfärd på tu man hand, förmiddagen spenderades promenerandes längs en väg som ledde ner till en stig där vi hittade en liten ödla, som var klurig att fotografera. Efter promenaden blev det dags för lunch hemmavid. Därefter blev det en tur till ett stort shoppingcenter, Westfield hette shoppingcentret. Där fanns Macy’s, Sears och en hel del andra affärer. Vi hittade en liten glassbar som bara sålde Ben & Jerry glass, MUMS! Vi tog varsin stor Ben & Jerry bägare. Det var mycket glass, det är knappt jag orkade äta upp min glass. Efter den lilla pausen bar det av hemåt. På kvällen åt vi ute på en vietnamesisk restaurang. Det var riktigt gott, men det var stora portioner så vi tog Doggybag. Hade vi lunch till en annan dag, mycket bra.Det som kändes mest efter första dagen var ”jetlagen”, vi var trötta redan vid 20-21 tiden på kvällen. Direkt hungrig var man inte heller då man skulle äta and so on. Vädret var lite halvsoligt/molnigt med lite kalla vindar emellanåt.

Lördag 25 april
Denna dag hann vi med en del. Efter frukosten bestämde vi oss för att springa vid havet med Fredriks syster. Det var riktigt härligt att se havet vid sidan om medan man sprang. Helt annorlunda jämfört med hemma i Sverige. Och så är det lite varmare här nu. Nåväl, efter vi sprungit klart begav vi oss hemåt igen för att fräscha upp oss och sedan äta lite japanskt lunch. Det var gott. Just det, fredrik sprang även han, I’m impressed!=) Mätta och glada efter lunchen begav vi oss till en park som hette Balboa Park. En riktigt stor park, med en hel del saker att titta på bland annat kolibris, fiskar och många bröllop. Verkar vara en populär park att gifta sig och ta bröllopsfoton. Det fanns olika hus där som tillhörde olika länder. Det fanns Svenska huset=). Vi (fredrik mest) tog en del kort och ett urval kommer ni se snart. Efter parken åkte vi till ett ställe som hette Coronado. Där var det riktigt fint och vi var där på kvällssidan så det började mörkna på lite vilket var mysigt. Där togs en del kort också. På kvällen tog vi det mest lugnt, kände fortfarande av ”jetlagen”. Hyrde en film och hade det trevligt.


Jag och Fredriks syster utanför Svenska huset i Balboa Park

Näckros tagen från en av dammarna i Balboa Park

Kolibri på väg till matskålen

Till sist en fontän, ser kanske inte så stor ut men den var ganska stor:)

Ja som ni kanske märker så är det uppdatering från dagar som varit och inte vad vi gjort idag. Så kommer det bli, att jag lägger ut efteråt. Så ni får tänka dåtid. Hoppas ni har det bra därhemma. Nästa inlägg kommer handla om när vi var på ett Zoo....=) Håll tillgodo!=)

2 kommentarer:

Esmeralda sa...

Vad kul att du håller oss uppdaterade :) Känns lite som att vi får vara med på ett hörn ;) Tack!
Glöm inte kika efter rage är du söt! Kram

Jonas sa...

Tack för att du delar med dig av resan, alltid kul att få live-rapporter (nåja, ett dygn senare då =)
Våren kan inte riktigt bestämma sig här i norr. Mulet och spöregn igår, soligt och skönt idag =)