tisdag, juni 24, 2008

Bänkskivan!

kom förra veckan och lades på plats dan före midsommarafton (kul att veta va?)=) det kändes bra att få dit den så man kan diska och laga mat som vanligt MEN nu visdae det sig vara så att bänkskivan var skadad vilket innebär att vi måste lämna tillbaka den och få en ny som i sin tur innebär att vänta ytterligare 5 veckor på den nya och förhoppningsvis oskadade bänkskivan. Som tur är får vi ha kvar den här tills vi får den nya, så vattenkran och häll och spis är inkopplade. Det enda dumma är att vi inte kan sätta upp fläkten eller kaklet förrns den nya bänkskivan är på plats...men men här ska ni få smakprov på hur det ser ut med bänkskiva på plats, även hur vi fick in den i lägenheten;).

Här ligger då bänkskivan på flaket, Fredriks kompis är det som kommer lotsa denna skiva upp till vår lägenhet med hjälp av kranen
På väg upp;)

Uppe till sist, och in genom vårt vardagsrumsfönster, så kan man också få in en bänkskiva;)

På plats, här ser ni delen med diskhon och micro

Andra delen av bänskivan med häll och ugn

Hela bänkskivan i sin helhet!=)

Här såg ni ju att bänkskivan är svart, men den kommer inte vara svart sen då vi får den nya eftersom vi insåg att det kanske ser bättre ut med något lite ljusare istället=). Vi passade på att ändra färg på bänkskivan när vi felanmälde den..så nu håller jag alla tummar finns att den nya bänkskivan både passar och inte är skadad....får se om fem veckor...;)

Over and out


4 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ju hur snyggt som helst ut! Spännande, men trist att vänta! Kram!

Anonym sa...

Spännande! tack för kortet som kom i brevlådan idag! Skoj att se det går bra..:) Hoppas du kommer trivas så långt från alla oss.. Sköt om dig gumman! Kram

Lina sa...

hahaha fy va kul!!! o gusis va snyggt kok ni har! blir tokavis...kramar!

Jonas sa...

Oj, inte tvärenkelt att få in den skivan inte. =) Men bra blev det ju, tycker svart var helt ok. Hehe, brutalt knivställ må jag säga ;)
Tack för kortet förresten!