lördag, maj 03, 2008

Första natten...

är alltid lite speciell. Och då menar jag när man har flyttat till ett nytt ställe och ska sova där för första gången. Så är de nämligen för oss nu..vi ska sova vår första i vår nya lägenhet inatt. Det ska bli spännande=) Dock har vi inte flyttat in på riktigt ännu.utan vi sover här eftersom det ska vara visning i Fredriks lägenhet imorrn å idag har vi städat och donat, "homestagat" som de så fint heter kanske;) Så vi ville inte stöka ner nåmera där, så då sover vi på nya stället inatt..så så ligger det till. Vi lever ganska primitivt här, inga bord, inga stolar, inget kök, köket är utrivet och väggen mellan kök och vardagsrum riven, och i vardagsrummet står de nya köksskåpen som vi skruvat ihop...så ja...det är lite huller om buller här. kan man ju säga. Dock är datorer och internet installerade..bra va?*skratt*

Tänkte jag kunde ge er lite smakprov på hur delar av lägenheten ser ut just nu, inte så mycket för världen men så ser det ut..lovar att de blir en följetong..hihi

det gamla köket
Köket efter vi rivit bort de mesta av köksskåp etc

Väggen mellan köket å vardagsrum bortsågad=)Vy från vardagsrummet mot köket (dock inplastad del där väggen vart pga av dammigt)

Å till sist, här äter vi middag i vårt kommande sovrum, just nu fungerar de även som matplats;)


To be continued...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser ju väldans spännande ut det där. Hoppas det känns bra också...å att ni inte blir less på å renovera när ni kommit halvvägs :) Måste ba fråga, vad äre ni äter till middag? Det ser ut som havregrynsgröt *haha* Stor kram!!

Lina sa...

linda frågade precis vad jag tänkte: vad äter ni till middag? det ser ut som gröt :D men havregrynsgröt är icke att förakta! grymt underskattat!!

Anonym sa...

oj, shit va ni ha jobbat på bra :)
föresten, jagf gissar på att de e risgrynsgröt. så nu må du berätta vad de e ni äter :)

kram