måndag, oktober 10, 2011

Virkning och Hässelbyloppet

Ända sen jag var liten har pysslande funnits i vardagen men på senare har pysslandet avtagit och mest kommit i perioder. När jag var hos mormor så fick jag lära mig att sy korsstygn och sy mönster på dukar och tavlor, jag fick lära mig att sticka och virka. Jag virkade massa grejjer, många grytlappar som varierade i storlek och inte heller alltid jämnlånga. Stickningen har jag helt glömt bort hur man gör, men virkningen finns kvar iaf, ja det krävs ju lite repitition för att det ska bli perfekt, men man märker hur snabbt man faller in i det igen. Jag har som sagt börjat virka igen, lite sporadiskt och det är hur skoj som helst. Jag lite hemliga projekt på g, få se om det blir klara i tid eller inte. Men kul är det.

Min andra hobby är pärlor, jag älskar pysslandet med pärlor, men det sker in perioder det också. Jag är inte en sån som håller mig till en sak utan det blir flera saker samtidigt. Men det fungerar det också, och blir det en period där jag hellre läser en bok än att pysslar. Men skulle nån föreslå att vi skulle pyssla så är jag inte sen till att tacka nej.

Löpningen går sådär, kommit av mig lite, ska springa Hässelbyloppet på söndag, vi får se hur det går. Jag hoppas på att inte vara sämre än förra gången jag sprang det.

Just det, jag har nu blivit gift också, den 24/9, helt underbar dag! (info om det kommer vid ett senare tillfälle)

Over and out!

Inga kommentarer: